Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cadavrul unui bărbat 36 de ani găsit într-un șanț, la marginea localității Henig

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Henig, și-a găsit sfârșitul în cursul nopții de duminică spre luni, pe Drumul Comunal 51, care duce spre Straja. Cadavrul acestuia a fost descoperit într-un șanț, unde se pare că a căzut în timp ce se deplasa pe bicicletă.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la fața locului nu a depistat urme ale unei agresiuni sau ale unui accident rutier. Pe de altă parte, este posibil ca bărbatul să fi consumat alcool, astfel că ar putea fi vorba de o autoaccidentare.

În urma necropsiei s-a stabilit că este vorba despre o moarte violentă, cauzată de leziunile suferite la nivelul capului, la impactul cu solul.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia: Administratorul judiciar cere în instanță anularea antecontractului prin care Ovidiu Jidveian a scos din firmă 6 milioane de euro

Unirea Ziarul

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia: Administratorul judiciar cere în instanță anularea antecontractului prin care Ovidiu Jidveian a scos din firmă 6 milioane de euro Administratorul judiciar al societății Parc Residence Alpha SRL Alba Iulia, firmă implicată într-un scandal imobiliar uriaș, solicită în justiție anularea unui antecontract de vânzare-cumpărare încheiat de fostul administrator, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea