Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cadavrul unui bărbat 36 de ani găsit într-un șanț, la marginea localității Henig

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Henig, și-a găsit sfârșitul în cursul nopții de duminică spre luni, pe Drumul Comunal 51, care duce spre Straja. Cadavrul acestuia a fost descoperit într-un șanț, unde se pare că a căzut în timp ce se deplasa pe bicicletă.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la fața locului nu a depistat urme ale unei agresiuni sau ale unui accident rutier. Pe de altă parte, este posibil ca bărbatul să fi consumat alcool, astfel că ar putea fi vorba de o autoaccidentare.

În urma necropsiei s-a stabilit că este vorba despre o moarte violentă, cauzată de leziunile suferite la nivelul capului, la impactul cu solul.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea