Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Spectacol de excepție în prima zi a Festivalului Folk ”Zilele Tineretului” Cugir – ediția a IX-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ciuda frigului și a vântului rece, care nu mai conteneau, aproape 600 de persoane s-au aflat  în fata scenei amplasate pe bulevardul ,,Alexandru Sahia” în prima seară a Festivalului Folk „Zilele Tineretului” la Cugir, manifestare ajunsă în acest an la cea de-a IX-a ediție. Evenimentul a fost susținut de trupele și soliștii genului folk – rock: Valentin Iloae, Trupa „Infinity”,”StarDust”,Vasile Palfi (și familia).

Folk Cugir13A venit rândul să urce pe scena festivalului cei doi invitați speciali ai serii: Vasile Mardare  – folkist,cantautor,fost membru al Cenaclurilor „Flacăra” și „Totuși iubirea”, acesta reușind să electrizeze publicul timp de mai bine de o oră cu piese mai noi dar și cu piese mai vechi, urmat într-un recital de excepție de cunoscutul interpret Andrei Păunescu și Trupa „Totuși”. el a cântat piese din repertoriul propriu dar și piese care au purtat semnătura tatălui său, regretatului poet, Adrian Păunescu.

Piesele sale: „Haide mamă, haide tată” – pe versurile lui Adrian Păunescu, „Iobag la patron, iobag la stat” sau „ Las-o să plece” s-au bucurat de un mare succes fiind aplaudate la scenă deschisă.

Recitalul artistului bucureștean s-a încheiat cu melodia „Doamne, ocrotește-i pe români” piesă interpreta alături  de valorosul său prieten și interpret, Vasile Mardare. (C.P.)

[nggallery id=2074]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Polițiștii din Alba, pe urmele șoferilor alcoolizați în weekend: Trei bărbați s-au ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba, pe urmele șoferilor alcoolizați în weekend: Trei bărbați s-au ales cu dosar penal Polițiștii din Alba sunt pe urmele șoferilor alcoolizați în weekend. Trei bărbați s-au ales cu dosar penal în urma verificărilor în trafic. Citește și: Adolescent de 18 ani, din Brad, REȚINUT de polițiști după ce ”și-a făcut de cap” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea