Rămâi conectat

Actualitate

12 persoane au murit în perioada 8 – 14 februarie din cauza virusului gripal

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada 8-14 februarie, 12 persoane au murit din cauza virusului gripal, numărul total al deceselor crescând astfel la 21, potrivit site-ului Institutului Național de Sănătate Publică (INSP).
virus gripal

”Au fost comunicate 12 decese noi la cazuri de SARI confirmate cu virus gripal, dintre care 10 cu A(H1)pdm09 și 2 cu AH3. Numărul total de decese la cazuri confirmate cu virus gripal este 21, dintre care 19 cu A(H1)pdm09 și 2 cu AH3. Distribuția deceselor pe grupe de vârstă: 1 la 0 — 1 an, 13 la 15 — 49 ani, 6 la 50 — 64 ani și 1 la 65 ani. Distribuția deceselor pe sexe: 15 masculin și 6 feminin”, potrivit site-ului Institutului Național de Sănătate Publică (INSP).

Potrivit sursei citate, 19 persoane decedate (90%) au avut condiții medicale pre-existente, 18 fiind nevaccinate.

Cinci cazuri au fost înregistrate în Argeș, 10 — la București, 2 — la Cluj, 1 — Hunedoara, 1 — Sibiu, 1 — Teleorman, 1 — Vâlcea. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE jandarmi 2024, sesiunea a II-a: Inspectoratul de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba recrutează candidați pentru Academia Tehnică Militară București și la Academia Navală Constanța

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE jandarmi 2024, sesiunea a II-a: Inspectoratul de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba recrutează candidați pentru Academia Tehnică Militară București și la Academia Navală Constanța Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru tinerii care doresc o carieră în Ministerul Afacerilor Interne. A început sesiunea a II-a de recrutare a tinerilor pentru instituțiile de învățământ din structura Ministerului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea