Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: TNL Alba Iulia a comemorat eroii martiri din 1989

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sub sloganul ,,Eroii nu mor niciodată”, TNL Alba Iulia a organizat marți 22 decembrie a.c., o acțiune dedicată memoriei eroilor Revoluției române din decembrie 1989. Astfel, alături de cei doi copreședinți ai TNL Alba Iulia, un grup de tineri liberali albaiulieni au depus o coroană de flori și au aprins lumânări la monumentul eroilor de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

TNL Alba

Acțiunea este una de tradiție pentru TNL-iștii din urbea apulensă, obiectivul principal fiind acela de a transmite un mesaj cât se poate de clar – cinstirea eroilor neamului, a acelora care și-au jertfit viața pentru liberatatea noastră, este o datorie de onoare pentru orice tânăr român, pentru orice cetățean al României.

 

Astfel de evenimente au fost organizate de către TNL și în alte orașe ale țării, în perioada 16 – 22 decembrie a.c., cu scopul de a-i face pe tineri să înțeleagă și mai bine atât importanța momentului decembrie 1989 în istoria noastră națională, cât și importanța pe care tinerii au avut-o în Revoluția din 1989.

Prof. Adrian SIMION,

Vicepreședinte TNL Alba,

Coordonator T-Comunică TNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din Abrud. Licitația de peste 600.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din Abrud. Licitația de peste 600.000 de lei lansată pe SEAP Administrația orașului Abrud, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizare infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din oraș, respectiv liceul „Horea, Cloșca și Crișan ” Abrud și școala gimnazială „Avram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea