Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO, VIDEO Concert extraordinar susținut de Corala Armonia la Catedrala Romano-Catolică Sfântul Mihail din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concert Corala Armonia08Sute de persoane au fost prezente, luni, la Catedrala Romano-Catolică Sfântul Mihail din Alba Iulia, unde Corala Armonia a susținut un concert extraordinar.

Recitalul, care a început la ora 18.00, a făcut parte din programul dedicat Zilei Naționale a României fiind apreciat de persoane de toate vârstele, bărbați și, deopotrivă, femei.

Catedrala Romano-Catolică, considerat cel mai valoros monument de arhitectură romanică din Transilvania, a găzduit un nou regal muzical după cel susținut, duminică, de Corul Filarmonicii ”George Enescu” din București și orchestra Filarmonicii din Sibiu care a marcat 300 de ani de la construcția Cetății Alba Carolina.

Corala Armonia și-a început concertul prin cântarea rugăciunii Tatăl Nostru, a continuat prin fredonarea, de către o soprană, cu voce de aur, a unei superbe melodii, iar apoi corul a cântat o priceasnă. Publicul prezent a aplaudat fiecare demonstrație.

(D.S.)

[nggallery id=1349]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

22 mai: A patra ediție a Târgului de job-uri la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Consiliere și orientare în carieră pentru studenți

Bogdan Ilea

Publicat

în

22 mai: A patra ediție a Târgului de job-uri la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Consiliere și orientare în carieră pentru studenți Universitatea „1 Decembrie 1918” organizează a patra ediție a Târgului de job-uri alături de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Alba și Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba. Studenții vor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea