Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj a pierdut, la Sibiu, primul meci în Champions League, cu Nordmeccanica Piacenza | Darko Zakoc: „Meritam măcar un set”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Normeccanica Piacenza Champions League 74 - CopyPeste 1500 de spectatori au asistat în Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu la primul joc pe teren propriu disputat în Champions League de Volei Alba Blaj, pierdut 0-3 (24-26, 18-25, 23-25) în compania echipei italiene Nordmeccanica Piacenza. Însă prestaţia campioanei României merită apreciată, întrucât a ţinut piept unei foarte puternice adversare, în ciuda scorului sever.

*Darko Zakoc: „Echipa favorită a arătat asta pe teren”

Echipa favorită a arătat acest lucru în teren. Cred că meritam să câștigăm un set, dar n-am avut noroc în setul inaugural (nr – Blajul a condus 24-23). În setul secund am greșit mult. Fetele n-au evoluat rău, dar a lipsit atitudinea în anumite momente, iar italiencele au câștigat punctele prelungite. Piacenza este o echipă foarte tare și se cuvine să mulțumim publicului pentru sprijin„, a declarat Darko Zakoc.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Marco Gaspari: „N-a fost un joc ușor”

Volei Alba Blaj - Normeccanica Piacenza Champions League 63N-a fost  un joc ușor, am luptat mult pentru victorie. Blajul a jucat foarte bine, mai ales în primul set, din postura unei echipe debutante. Al doilea set a fost ușor, iar în al treilea adversarele au încercat cu disperare să nu piardă. Dinamo Moscova este una dintre cele mai bune echipe din Europa, dar nimic nu este imposibil”, a menționat antrenorul oaspetelor Marco Gaspari.

*Sergiu Ștefănescu: „Trăim spectacolul Champions League, mulțumim publicului”

A fost un adevărat meci de Champions League și trebuie să ne bucurăm de volei de înaltă clasă și că trăim spectacolul unor asemenea partide. A fost și o diferență de valoarre, dar ne-a lipsit și norocul. Trebuie să mulțumim publicului, dar și suporterilor din Blaj care ne-au susținut frenetic„, a afirmat Sergiu Ștefănescu, președintele campioanei României.

În statsiticile CEV, Plchotova (Volei Alba Blaj) a fost a doua jucătoare a meciului, după Floortije Meijners. Tot Ivana Plchotova are cele mai multe blocaje (6), iar Adina Salaoru a fost jucătoarea cu cea mai bună preluare (65 la sută).

[nggallery id=1261]

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea