Rămâi conectat

Curier Județean

Şi evacuat, şi cu banii daţi pe apartamentul cumpărat

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

BIROUL DE RELAŢII CU PUBLICUL

 

    Subsemnatul Petru Gabriel Ilie, domiciliat în municipiul Sebeş, str. Traian nr. 2, doresc să informez cetăţenii municipiului Sebeş şi pe toţi cetăţenii judeţului Alba că judecătorii din Sebeş nu sunt competenţi pentru a judeca o evacuare. Am cumpărat, stimaţi cetăţeni, un imobil situat în municipiul Sebeş, str. Pieţii nr. 2, de la numitul Gherbea Constantin, cu 85 de mii de euro, din care i-am dat suma de 40 de mii de euro şi între timp i-am mai achitat datoriile din Sebeş şi Sibiu, în valoare de 30 de mii de euro, deci în total i-am achitat 70 de mii de euro. În data de 31 ianuarie 2010 ne-am dus să-i dăm diferenţa şi nu a dorit să primească diferenţa de 15 mii de euro numai dacă îi dăm 30 de mii de euro. Noi suntem primii cumpărători şi suntem trecuţi în extrasul CF nr. 571/2009. Important este cum poate doamna judecător judeca un proces de evacuare cu două vânzări în CF? Cum aţi putut să aprobaţi evacuarea din imobil, respectiv a lui Petru Mariana, când pe ea o cheamă Petru Maria, pe Petru Mihai şi pe Petru Daniel Alexandru, când ei sunt plecaţi în Italia de 10 ani şi nici nu au primit citaţie şi nici nu ocupă acest spaţiu? Acest spaţiu îl ocup eu, Petru Gabriel Ilie. În atenţia doameni preşedintă a Tribunalului Alba şi a doamnei preşedintă a Curţii de Apel Alba: cum puteţi să permiteţi domnului judecător Nemeş să încheie un dosar de evacuare când avocatul Ştef din Deva i-a făcut dosar penal pentru că a vândut un imobil de două ori? (…) Iar judecătorul Nemeş nu ne putem da seama cum a reuşit să aprobe evacuarea în acest dosar dacă nu l-au ocupat persoanele din dosar, iar în acest imobil locuiesc eu, Petru Gabriel Ilie. Mai mult, s-au făcut sesizări de către avocatul meu la Procuratura municipiului Sebeş împotriva vânzătorului Gherbea Constantin, pentru că a vândut de două ori acest imobil şi a treia oară a luat încă 70 de mii de euro. (Ilie Gabriel PETRU)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc” Într-un domeniu tradițional dominat de bărbați, Tania Stanca, o tânără de 27 de ani, își face loc cu succes ca șofer de taxi în Alba Iulia. Tania este șofer de taxi de 1 an în Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea