Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO În 30 de zile, un albaiulian vrea să călătorească, cu trenul, prin 26 de țări. De ce a ales Andrei Negrescu inedita experiență

Dragoş Suciu

Publicat

în

În doar 30 de zile, Andrei Negrescu (25 de ani), originar din Alba Iulia, va călători, cu trenul și puțin cu feribotul, prin 26 de țări. El a explicat pentru termini.tv de ce a întreprins acest maraton.

Vezi VIDEO:

 

Călătoria a început din Regatul Unit al Marii Britanii și se va încheia în România, acasă, la Alba Iulia. Andrei a precizat că demersul său nu este pentru a vizita anumite locuri, ci pentru petrecerea timpului în tren.

Andrei Negrescu01Recent, a ajuns în Italia, iar printre țările prin care va mai trece se numără: Elveția, Olanda, Luxemburg, Germania, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Muntenegru, Grecia, Turcia și Bulgaria.

Andrei a explicat că a ales să călătorească cu trenul deoarece este mult mai confortabil decât cu mașina sau cu autobuzul și s-a arătat încântat că are ocazia să interacționeze cu diferiți oameni și să-și facă noi prieteni într-un timp scurt.

Multă lume îl întreabă de ce își petrece atât de puțin timp în diferite orașe și de ce a ales acest maraton. El le răspunde că în acest fel poate sesiza mai bine diferențele dintre oameni de naționalități diferite și dintre culturile acestora. Totodată, el afirmă că aceasta este o bună experiență de viață, în acest fel poate să-și deschidă orizontul și consideră că investiția în călătorii este cea mai bună.

Andrei Negrescu a terminat Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia alegând să-și continue viața în Marea Britanie unde lucrează și studiază. În cercul de prieteni, Andrei este cunoscut ca fiind o fire nomadă și jovială. Nu de puține ori el și-a surprins apropiații cu fotografii și filmări, postate pe rețeaua socială Facebook, din zone mai puțin întâlnite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pană GLOBALĂ după ce serviciile Microsoft au picat: Haos în bănci, spitale, aeroporturi și magazine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pană GLOBALĂ după ce serviciile Microsoft au picat: Haos în bănci, spitale, aeroporturi și magazine Pană globală vineri, 19 iulie 2024, după ce Microsoft a anunțat o întrerupere a serviciilor care afectează aplicațiile sale Microsoft 365. Potrivit CNN și Sky News, întreprinderi din întreaga lume au fost afectate, printre care și companii aeriene, bănci și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea