Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, UPDATE Accident rutier la Teiuș, cauzat de un șofer băut, soldat cu o victimă și spargerea unei țevi de gaz

Dragoş Suciu

Publicat

în

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă dimineața, la ora 8.30, la Teiuș, soldat cu rănirea unei persoane și spargerea unei țevi de gaz.  

IMG_2889Detașamentul Aiud intervine, la Teiuș, pentru asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier, soldat cu o victimă și spargerea unei țevi de gaz.

Șoferul unui autovehicul de 7,5 tone ar fi lovit o țeavă de gaz după ce ar fi pierdut controlul volanului. În urma accidentului țeava s-a fisurat, fiind înregistrate degajări masive de gaz.

La fața locului s-a deplasat și o echipă de la E. ON GAZ.

UPDATE: Pe strada Clujului, un bărbat (C.D.N.) din Galda de Jos, în timp ce conducea o autoutilitară a companiei Floradi Prod SRL, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu imobilul cu nr. 120. În urma accidentului, numitul P.V., în vârstă de 37 de ani, din Galda de Jos, pasager pe scaunul din dreapta față, a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale și investigații.

Conducătorul auto, care transporta bere și suc, a avut o alcoolemie de 0,44 litri alcool pur în aerul respirat, motiv pentru care a fost dus la Spitalul din Aiud pentru recoltarea de probe biologice.

[nggallery id=818]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Stremț: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Stremț: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit vineri dimineața, în jurul orei 6.00, la o locuință din Stremț. Intervin pompierii cu trei autospeciale.  Citește și: UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Detașamentul de pompieri Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea