Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Performanţa Ighiu: negocieri cu Şurianu Sebeş, patru jucători pot fi cedaţi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu continuă tratativele pentru întărirea lotului în vederea abordării primului sezon în Liga a 3-a.Soimul Baita-Performanta Ighiu74

Ighienii intensifică în aceste zile negocierile cu Şurianu Sebeş pentru a rezolva înregimentarea a patru jucători, Circov, Cl. Marcu, I. Găldean şi Ad. Lăcătuş, ultimii trei fotbalişti încadrându-se în categoria Under 19, un punct fierbinte în eşaloanele inferioare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De asemenea, Birk, Hârciagă, C. Oltean şi Al. Mărginean pot fi împrumutaţi la diverse echipe din judeţ, pe lista doritorilor aflându-se Mureşul Vinţu de Jos, Dalia Sport Daia Română, AFC Unirea Alba Iulia, ACS Pianu, Şurianu Sebeş. “Clubul este disponibil să-i împrumute, dar am prefera să-i cedăm pe toţi în acelaşi loc”, a explicat antrenorul Adorian Himcinschi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea