Rămâi conectat

Ştirea zilei

Eveniment teatral de excepţie la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Publicul iubitor de teatru va putea participa astăzi, 7 decembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, la un eveniment teatral de excepţie. Seara teatrală este organizată de Fundaţia Comunitară Alba, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia şi Grupul Skepsis, cu sprijinul Instituţiei Prefectului Alba, Inspectoratului Şcolar Judeţean şi al Fundaţiei Comunitare Odorheiu Secuiesc, a anunţat Dorin Sava, preşedintele Fundaţiei Comunitare Alba. Derulat sub genericul „Teatru şi comunitate”, evenimentul oferă publicului, cu doar 10 lei, 3 piese de teatru jucate de trupa „Skepsis” („Preţioasele ridicole” de Moliere), Teatrul 10 B („Celălalt Harap Alb”) şi trupa de teatru a Colegiului „HCC” („Zacuscă, iubire şi încă ceva…”).
Toate fondurile strânse vor fi virate în contul YouthBank, pentru că acest program încurajează implicarea tinerilor în viaţa comunităţii şi asumarea unor roluri active în sprijinirea semenilor. Prin implicarea directă a tinerilor în acţiuni comunitare ei câştigă încredere în propriile forţe, dobândesc abilităţi de comunicare, negociere, administrare financiară şi de conducere. Desemnat „Cel mai bun proiect educaţional al anului 2010” în cadrul Galei Premiilor în Educaţie, YouthBank este o excelentă şcoală de dezvoltare personală. Anul doi al programului YouthBank la Alba Iulia se derulează şi cu susţinerea financiară a Asociaţiei pentru Relaţii Comunitare, BRD-GSG, Fundaţiei pentru Parteneriat, CEE Trust for Central and Eastern Europe şi Fred Robey Family Foundation. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea