Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Solicitarea incredibilă a unui elev din Germania înainte de Bacalaureat. Românii de ce nu s-au gândit la asta?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un elev din Germania a solicitat Ministerului Educației, în baza legii privind liberul acces la informații, să vadă întrebările la examen înainte de începerea lui.

El a cerut să îi trimită întrebările de la examenul Abitur (echivalentul Bacalaureatului) înaintea testului propriu-zis, relatează The Guardian.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Dacă îmi răspund la timp, s-ar putea să fie înainte de teste. M-am gândit înainte că, cel mai probabil, nu mi le vor trimite înainte de teste. Mi-am zis că merită încercarea, vreau doar să văd ce îmi vor răspunde”, a spus elevul Simon Schrader, în vârstă de 17 ani.

Potrivit sursei citate, până acum, reprezentanţii Ministerului au spus doar că solicitarea a fost înregistrată şi că este în curs de procesare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș Transfăgărășanul( DN7C) traversează pe o lungime de 151 km, pe axa nord-sud, Munții Făgăraș, care este cel mai înalt lanț muntos din România. Transfăgărășanul, ce face parte din Carpații Meridionali, este un drum spectaculos ce leagă regiunea istorică a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea