Rămâi conectat

Sport

Mureşul Vinţu de Jos – ASC Pianu 0-1, într-o partidă amicală *A doua înfrângere consecutivă pentru Manea şi compania

Tudor Stan

Publicat

în

Mureşul Vinţu de Jos a pierdut ultimul amical din perioada de Muresul Vint - Unirea Alba Iulia61pregătire, scor 0-1 (0-0) contra echipei din Liga a IV-a, ASC Pianu 2013, gol marcat de Grosu în repriza secundă. Liderul Ligii a IV-a din Alba a ajuns la cea de a doua înfrângere consecutivă în amicale, însă antrenoru Mihai Manea a precizat că acest eşec nu îl pune pe gânduri, deoarece echipa sa ajunge uşor la finalizare, însă nu reuşeşte să marcheze.

Potrivit tehnicianului de pe banca liderului „am ratat cel puţin 16 ocazii în prima repriză, plus un penalty prost executat de M. Cristea”. Singurul gol al partidei a fost marcat de jucătorul echipei ASC Pianu, Grosu, care a punctat în repriza secundă. Acest meci a fost ultimul pentru ambele echipe în perioada de pregătire, urmând ca în weekendul viitor Mureşul Vinţu de Jos să debuteze în forţă, pe teren propriu contra echipei Şurianu Sebeş, iar Pianul va juca în deplasare, pe terenul echipei CIL Blaj.

Mureşul Vinţu de Jos (antrenor Mihai Manea): Al. Man – Albu, Oniga, Borşoi, Andreica, Oara, I. Grozav, I. Cristea, Circov, M. Cristea, P. Muntean. Au mai intrat: Roman – Ciofu, D.Ianc, Iuoraş, A. Popa, Stoica, Androne, Neag, Sârbu.

ACS Pianu de Jos (antrenor Marius Tudor): Cocârcă – Mărginean, Fătăşan, Dragoş, Cristian, Bărculeţ, Stelea, Petru, Diaconu, Furdui, Grosu. Au mai intrat: Andreiu, Neag, Alexandru, Cotruş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară Peste 500 de fani au așteptat prima reprezentativă de fotbal a României la Mogoșoaia, iar atmosfera a fost una extraordinară după ce tricolorii au reușit calificarea în optimile de finală la EURO 2024, scrie prosport.ro. O parte dintre jucătorii care s-au aflat în lotul lui Edi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea