Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Și-a găsit fratele de 33 de ani decedat în locuinţa sa din Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă după-amiază, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată ce către un bărbat din Sebeş, cu privire la faptul că l-a găsit pe fratele său decedat.

Potrivit IPJ Alba, “echipa de cercetare deplasată la faţa locului l-a identificat pe P.V., de 33 de ani, din Petreşti, care era decedat în locuinţa sa, la examinarea sumară a cadavrului nefiind identificate urme de violenţă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sebeş, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul Muncii 2024: Care sunt categoriile de oameni care pot refuza munca de noapte. Noua lege a trecut de Plenul Camerei Deputaților

Bogdan Ilea

Publicat

în

Codul Muncii 2024: Care sunt categoriile de oameni care pot refuza munca de noapte. Noua lege a trecut de Plenul Camerei Deputaților O nouă lege care permite anumitor categorii de oameni să refuze munca de noapte, precum proaspetele mămici sau parinții din familiile monoparentale, a trecut de Plenul Camerei Deputaților. Plenul Camerei Deputaților a votat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea