Rămâi conectat

Societate

Sociabilă şi energică, boboaca Natalia Itu nu suportă „fiţoşenia şi minciuna”. Află de ce a ales să participe la Balul Bobocilor

Alexandra Mates

Publicat

în

balul bobcilor arte49Fire energică şi sociabilă, Natalia Itu este elevă în clasa a IX-a şi concurează pentru titlul de Miss Boboc 2014 la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia. A ales să se înscrie în concurs, deoarece îi plac „foarte mult competiţiile”. Spune că emoţiile pozitive şi suspansul dinaintea balului sunt sentimente care o scot din starea de monotonie şi de care o sa-şi aducă aminte toată viaţa.

Consideră că această experienţă îi va „contura caracterul” şi îi va „aduce” noi prietenii, iar ceilalţi vor putea să o cunoască mai bine, ieşind în evidenţă.

Printre pasiunile ei se numără înotul şi cumpărăturile iar în timpul liber îi place să se distreze „la maxim” cu prietenii în oraş. Se declară o persoană veselă, sociabilă, cu „mult tupeu” şi extrem de energică. Nu îi place să piardă timpul şi nu suportă minciuna şi „fiţoşenia”.

Citatul ei preferat: „Norocul nu există, ci doar multă putere de muncă şi pasiune”.

În viitorul apropiat, Natalia vrea să termine liceul, pentru ca mai apoi să se înscrie la o facultate de prestigiu.

Dacă vă place Natalia Itu şi doriţi ca ea să câştige titlul de Miss Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol. Miss Boboc ziarul Unirea va primi un premiu surpriză la finalul concursului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia Duminică, 21 iulie 2024, ora 19.30, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, Skepsis vă invită la o o nouă seară de teatru în aer liber! Citește și: Truck Tuning Art 2024: Sute de litri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea