Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În Divizia A de handbal masculin, Universitatea Cluj – Unit Alba Iulia 36-22 (16-11)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unit Alba Iulia - Potaissa Turda 3În etapa a 5-a a Seriei B din Divizia A la handbal masculin, Unit Alba Iulia a suferit cel mai drastic eșec, în deplasare cu Universitatea Cluj, scor 22-36 (11-16), vizitatorii neputând conta pe Baciu și Cunțan. „Era firesc să se întâmple, în condițiile în care noi facem handbal de plăcere, fără bani și trei antrenamente săptămânale. În plus ne-au lipsit și câțiva jucători de bază, iar studenții au o echipă foarte puternică„, a spus antrenorul Sorin Macarie.

Golurile oaspeților au fost înscrise de Monorean – 5, Țone și Voina – câte 4, M. Macarie – 3, Bogdan și Oprița – câte două, Drîmbărean și Mareș – câte unul (în prima repriză Mircea Oprea a văzut cartonașul roșu pentru proteste).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Etapa următoare se va desfășura miercuri, 15 octombrie, de la ora 18.00, în Sala Universității „1 Decembrie 1918”, o partidă cu Universitatea Craiova.

Conform FRH, Unit Alba Iulia a pierdut la „masa verde” jocul câștigat cu AHC Potaissa Turda II și a fost penalizată cu două puncte, pentru nerespectare cerințe vârstă, aflându-se astfel pe ultima poziție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Partida ACS Tg. Mureș – CSM Unirea Alba Iulia, amânată! Mai mulți echipieri ai „alb-negrilor” au acuzat probleme medicale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida dintre ACS Tg. Mureș și CSM Unirea Alba Iulia, contând pentru play-out-ul Seriei 9 din Liga 3, programată astăzi, în etapa a 7-a, a fost amânată la solicitarea vizitatorilor. Mai mulți echipieri ai „alb-negrilor” au acuzat probleme medicale la un antrenament la finele săptămânii precedente, după jocul de la Cluj-Napoca. Invocând aceste aspecte, pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea