Rămâi conectat

Politică Administrație

Victor Ponta: Se va circula neîntrerupt între Sibiu şi Deva, cel târziu, pe 15 noiembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

inaugurare-autostrada-orastie-sibiu-6Premierul Victor Ponta a spus că a vorbit cu reprezentanții firmei care construiește lotul III al autostrăzii Sibiu – Orăştie, iar termenul de finalizare al lucrărilor va fi respectat. 

Premierul Victor Ponta a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu, că a avut discuţii cu reprezentanţii firmei care construieşte lotul III al autostrăzii Sibiu – Orăştie, dar şi cu oficialii CNADNR, care i-au confirmat că termenul de 15 noiembrie pentru finalizarea lucrărilor la acel tronson va fi respectat.

„Am rămas cu acel tronson al treilea, între Sibiu şi Deva, la care încă se lucrează. Înainte de a veni la Sibiu am discutat şi cu reprezentanţii firmei şi cu reprezentanţii CNADNR şi mi-au confirmat faptul că de data asta se vor ţine de termen şi pe 15 noiembrie, cel mai târziu, se va circula neîntrerupt între Sibiu şi Deva”, a declarat premierul.

Loturile 1, 2 şi 4 din autostrada Sibiu – Orăştie au fost deschise traficului în decembrie 2013, lotul trei, de la Sălişte la Cunţa, fiind încă în şantier din cauza alunecărilor de teren din zonă.

Sursa Mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea