Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

CÎMPENI: Tânăr în arest după ce a fugit de la locul unui accident rutier – avea permisul de conducere suspendat, pentru refuz de recoltare probe biologice

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia din Cîmpeni a fost sesizată, noaptea trecută, de către un bărbat din oraş, cu privire la faptul că în timp ce conducea un autoturism pe strada Catedralei, a fost implicat într-un accident rutier fără victime iar conducătorul celuilalt autoturism a părăsit locul evenimentului.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să-l identifice pe conducătorul auto care a părăsit locul accidentului, în persoana lui B.M.N., în vârstă de 27 de ani, din Cîmpeni, care are permisul de conducere suspendat din luna iulie 2014, pentru comiterea infracţiunii de refuz de recoltare probe biologice.

Faţă de B.M.N. a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat şi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 5 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări

Ziarul Unirea

Publicat

în

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări Primăria orașului Cugir organizează în zilele de 10 și 11 mai o campanie de sterilizare gratuită a câinilor de pe raza localității.  Citește și: Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea