Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: „Şureanu Mountain Race” şi-a desfăşurat prima ediţie. Sergiu Cioca, George Fleșer, Antonio Păun şi Ana Rodean, cei mai buni alergători

Alexandra Mates

Publicat

în

sureanu mountain race05Prima ediţie a competiţiei sportive „Şureanu Mountain Race” a avut loc sâmbătă, 23 august. Concursul a marcat, practic, profilul sportiv al evenimentului „Şureanu Mountain Festival”, care se desfășoară în perioada 30 iulie – 31 august. Doisprezece persoane au dorit să descopere superbele trasee din Şureanu şi au participat la competiţia de alergare, ce a avut ca premii atât sume de bani cât şi obiecte. Din cauza numărului mic de participanţi, nu au fost oferite toate premiile puse, iniţial, în concurs. Concursul s-a desfășurat în zona Poarta Raiului – masivul Şureanu, iar traseul a avut o lungime de 8 km şi o diferenţă de nivel de maxim 350 m. Înscrierea în concurs a fost gratuită.

Şureanu Mountain Race şi-a desfăşurat prima ediţie la sfârşitul săptămânii trecute. Potrivit organizatorilor, vremea a fost excelentă, iar reacţiile concurenţilor au fost pozitive, referitor la atractivitatea zonei cât și la varietatea impresionantă a traseului competițional, motive pentru care organizatorii cred mai departe în acest eveniment.

Iată, mai jos, clasamentul competiției:
Categoria JUNIORI (masculin și feminin, cu vârste de până la 16 ani)
Locul I – George Fleșer
Locul II – Roxana Panța

Categoria MASCULIN (cu vârste între 16 – 35 ani)
Locul I – Sergiu Cioca Parasca
Locul II – Robert Muscaliuc
Locul III – Vasile Aluaș

Categoria MASCULIN (cu vârste peste 35 ani)
Locul I – Antonio Păun
Locul II – Ioan Anghel
Locul III – Lucian Al Mării

Categoria FEMININ (cu vârste între 16 – 35 ani)
Locul I – Ana Rodean
Locul II – Daniela Marincaș

Sâmbătă 30 august, ora 12.00, va avea loc ultima competiție sportivă a evenimentului Șureanu Mountain Festival. Este vorba despre concursul de biciclete Șureanu Mountain Bike, la care sunt aşteptaţi participanţi în număr cât mai mare. Vedeţi  aici  mai multe detalii.

Şureanu Mountain Festival este organizat de Consiliul Judeţean Alba împreună cu Centrul de Cultură „Augustin Bena”, Primăria Comunei Săsciori şi Primăria Comunei Şugag.  Sponsori: Alba Sport Vision şi Obiectiv Sport.

[nggallery id=2226]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Digitalizarea administrației publice: Cum vor putea obține românii buletinul și permisul de conducere

Bera Larisa

Publicat

în

Digitalizarea administrației publice: Cum vor putea obține românii buletinul și permisul de conducere Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunțat că până la sfârșitul acestui an vor fi lansate primele aplicații pe platforma guvernamentală de cloud. În plus, anul viitor se dorește dezvoltarea a 60-70 de aplicații menite să simplifice procesele administrative, inclusiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea