Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Arbitrul Adrian Mărginean din Aiud pe urmele lui Alexandru Vodă *Asistentul a debutat în Liga 1 la Steaua – CSU Craiova

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce Alexandru Vodă a debutat în Liga 1 ca arbitru asistent în anul 2012, un alt „cavaler al fluierului” din judeţul marginean2Alba şi-a făcut botezul pe prima scenă a fotbalului românesc. Adrian Mărginean din Aiud a fost delegat la sfârşitul săptămânii trecute la meciul dintre Steaua Bucureşti şi CSU Craiova, având o prestaţie reuşită. În continuare, Adrian Mărginean se află sub monitorizare de către specialiştii din domeniul arbitrajului.

Comisia Centrală a Arbitrilor din România trimit mai mulţi specialişti la jocurile din campionatele organizate de FRF, pentru monitorizarea arbitrilor. În vizorul acestor persoane a intrat şi Adrian Mărginean, arbitru asistent din Aiud, iar în urma prestaţilor satisfăcătoare pe care le-a avut de-a lungul anilor, acesta a fost delegat la partida din Liga 1, Steaua Bucureşti – CSU Craiova. După ce a participat la cursurile arbitrilor de la Cheile Grădiştei, Adrian Mărginean a atras atenţia oficialilor CCA, drumul acestuia putând să ia cursul celui pe care l-a urmat şi Alexandru Vodă. Asistentul din Aiud va fi în continuare monitorizat, iar în cazul în care va excela cu fanionul în mână ar putea fi promovat „la execepţional” fără examen.

*Vrei să te faci arbitru? Subcomisia de Arbitri din Alba Iulia te ajută!

Dacă sunteţi interesaţi să deveniţi arbitri şi visaţi să călcaţi pe urmele lui Sorin Corpodean, Lucian Dan, Alexandru Vodă sau chiar Adrian Mărginean, Subcomisia de Arbitri din Alba Iulia îţi întinde o mână de ajutor. Structura arbitrilor din Cetatea Marii Uniri organizează cursuri de iniţiere şi formare pentru arbitri de fotbal, băieţi şi fete, cu vârsta cuprinsă între 14 şi 25 de ani. Ca să obţii ecusonul de caveler al fluierului, nu contează dacă ai jucat sau nu fotbal, important este să-ţi placă sportul rege, să vrei să devii arbitru şi să depui sacrificii pentru acest lucru. Cei care au practicat sau practică fotbalul indiferent de nivel, pe lângă avantajul cunoaşterii fenomenului, “simt” altfel jocul faţă de cei care s-au întâlnit cu sportul rege doar prin intermediul televizorului. Totuşi, cu multă multă muncă şi răbdare acest “handicap” poate fi recuperat. Important este să vrei! Relaţii suplimentare la telefon 0741-046.153 sau 0735-859979. 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSM Reșița, în sferturile de finală Under 19, vineri, 10 mai

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia va întâlni CSM Reșița în sferturile de finală ale Campionatului Under 19, vineri, 10 mai, ora 12.00, pe terenul doi al Stadionului „Cetate”. Dacă vor reuși calificarea, „alb-negrii” vor pătrunde în „careul de ași” al competiției organizate de FRF. Gruparea din Cetatea Marii Uniri este, după foarte mulți ani, la primul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea