Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Juristul Marius Lucan a demisionat din funcția de manager al Spitalului din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

manager Spital Cugir01La exact trei luni de la numirea pe funcţie, juristul Marius Lucan i-a prezentat primarului Adrian Teban, demisia sa din calitatea de manager interimar al Spitalului Orăşenesc Cugir.

Lucan a primit decizia de manager pe data de 5 martie a.c, ca urmare a încetării mandatului la conducerea interimară a instituţiei a economistului Silviu Samoilescu. El şi-a motivat gestul având în vedere  problemele istorice destul de delicate din cadrul spitalului, rămase nerezolvate,  care potrivit acestuia creează serioase dificultăţi în gestionarea şi exercitarea activităţii manageriale. Lucan s-a mai arătat nemulţumit şi de faptul că pentru a treia lună consecutiv, fostul director financiar -contabil Silviu Samoilescu se află în concediu medical, situaţie ce face imposibilă revenirea pe funcţia respectivă a economistei Mihaela Schneider, care a câştigat în instanţă procesul cu instituţia locală de sănătate obligându-l pe Samoilescu să-şi caute loc de muncă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La toate acestea se mai adaugă şi faptul că nu de mult timp a demisionat din funcţia de director medical, dr. Zoriţa Ciulea Prepeliţă, un medic cu multă experienţă a cărei absenţă este resimţită vizibil în activitatea instituţiei. Cugirenii mai au o speranţă şi anume aceea, ca Marius Lucan să se răzgândească renunţând la demisie, continuând să lupte pentru ca spitalul să funcţioneze spre binele celor care au nevoie să-şi trateze în siguranţă problemele de sănătate.

Autor: Constantin Predescu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea