Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un medic a decedat în timpul unui simpozion de neurologie organizat la o pensiune din Albac

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un simpozion de neurologie s-a desfăşurat în cursul săptămânii trecute, în 25 martie, în localitatea Albac din judeţul Alba. Deşi manifestarea a reunit medici din toată ţara, un stop cardiorespirator a pus capăt zilelor unei doctoriţe în vârstă de 47 de ani.

Tragicul eveniment a avut loc în timpul simpozionului organizat la pensiunea Steaua Arieşului din Albac, iar ulterior s-a descoperit că pacienta suferea de o afecţiune cronică. Medicul a fost resuscitat de colegii săi până la sosirea Ambulanţei din Câmpeni şi a celor două maşini SMURD Alba, una din Abrud (aflată la o intervenţie) şi alta de la Spitalul Judeţean din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ambulanţa a fost solicitată la ora 20.32, a ajuns în 30 de minute, iar echipajul SMURD din Alba în aproximativ 2 ore. Operaţiunile de resuscitare s-au efectuat până la ora 23.00 dar fără folos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale Actorul Florin Piersic este transferat de urgență cu un avion medical de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la un spital din București. Surse citate de Realitatea PLUS indică faptul că actorul va fi internat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea