Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primarul Mircea Hava – pe lista de candidați la alegerile europarlamenare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Candidatul PDL Alba la alegerile europarlamentare este primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, care este și președintele organizației. Anunțul a fost făcut vineri, în conferința de presă de la sediul partidului. Liderul democrat-liberal din Alba va ocupa, cel mai probabil, locul 9 pe lista de candidați ai PDL.

Chiar dacă inițial pe lista de propuneri a organizației județene figurau Dorin Nistor, Sorin Bumb și Radu Roșian, se pare că (la solicitarea liderilor ”de la centru”) lucrurile s-au schimbat radical după ședința Biroului Politic Județean de joi unde s-a luat decizia de a-l desemna pe președinte drept candidat.

Luând în considerare faptul că, potrivit rezultatelor ultimelor sondaje, locul pe care liderul democrat-liberal din Alba îl ocupă este neeligibil, cel mai probabil decizia ca acesta să candideze este o măsură pentru a mobiliza electoratul la urne astfel încât să fie atinsă ”ținta” electorală de 40%, pe care PDL Alba a fixat-o pentru scrutinul din mai.

Primarul Mircea Hava a recunoscut faptul că este foarte puțin probabil ca poziția pe care o ocupă să ajungă eligibilă iar dacă totuși s-ar întâmpla acest lucru s-ar retrage deoarece principala sa datorie este să continue și să finalizeze proiectele din municipiu, dar și proiectul politc de a consolida organizația județeană a partidului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Coliziune între două mașini, pe strada Zlatnei, la Micești

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Coliziune între două mașini, pe strada Zlatnei, la Micești Un accident rutier a avut loc luni la amiază, în jurul orei 12.00, pe strada Zlatnei, din cartierul Micești. Citește și: ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea