Rămâi conectat

Sport

Victorie în derbyul pentru promovare: Mureşul Tg. Mureş – HC Alba Sebeş 22-23 (6-10) *Test trecut dramatic de Weber

Dan HENEGAR

Publicat

în

Muresul - HC Alba Sebes3HC Alba Sebeş a dat lovitura în derbyul de la Tg. Mureş, învingând echipa locală Mureşul, cu scorul 23-22 (10-6), meciul contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B. „A fost o revanşă, un meci trăit cu sufletul la gură pe tot parcursul jocului. Din minutul 5 am condus până spre final, când am făcut unele greşeli. Importante sunt cele trei puncte, fetele au fost fantastice, le felicit din inimă, iar lângă ele s-a aflat o galerie superbă„, a declarat antrenorul Alexandru Weber.

*Paula Chirilă – golul de aur!

Gazdele au început în trombă, au condus cu 3-0, dar apoi trupa lui Weber a marcat de 7 ori consecutiv şi a întors rezultatul, conducând la pauză cu 4 goluri. Şi după pauză Sebeşul s-a aflat la timonă, cunducea cu 22-19 (în minutul 53), dar în minutul 58 a fost egal, 22-22, iar golul decisiv a fost marcat de Paula Chirilă cu trei secunde înainte de final. Ultimele 3 minute au fost unele dramatice, iar vizitatoarele au ratat două lovituri de la 7 metri, prin Paula Chirilă şi Bianca Bogdan – au tras în bară.

*Succesul speranţei

Vizitatoarele erau obligate să câştige acest joc decisiv pentru a mai conta în ecuaţia promovării şi au izbuzit să dea lovitura. „Începem să creştem ca echipă, aveam nevoie ca de aer de toate punctele şi acum ne pregătim de examenul decisiv cu CSM Slatina. Viorica Suba s-a comportat excelent, având 16 intervenţii salutare„, a mai spus Weber, echipa din Sebeş fiind încurajată de aproximativ 80 de suporteri.

Pentru HC Alba Sebeş au marcat Mădălina Bonea – 5 goluri, Lavinia Dobromir –  4, Paula Chirilă – 3, Bianca Bogdan 3, Ana Ciolan – 3, Marcela Malac – 1, Anişoara Marcu – 1, Irina Munteanu –1, Simina Neag 1, Paula Hoha – 1 din tot mai făcând parte Viorica Suba, Dana Vălean, Lenuţa Mormeci – Andreea Petre, Adriana Tamaş şi Alexandra Oncu.

Conjudeţenele au 31 de puncte (10 succese, un egal şi două eşecuri) şi 9 victorii la rând şi se clasează pe locul trei, iar etapa viitoare, sâmbătă, la ora 18.00, joacă în Sala “Florin Fleşeriu”, marele meci al promovării cu liderul CSM Slatina.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii de la LPS Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii 10 și 11 ai În ultimele două săptămâni înotătorii de la LPS Alba, la categoriile copii 10 si 11 ani, calificati la etapele finale ale Campionatelor Naționale, au luat startul în competițiile dedicate categoriei lor de vârstă. În bazinul din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea