Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ion Dumitrel: ”Ministrul Marilor Investiții este încă în ceață”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce a ratat deschiderea autostrăzii de la Sebeș (la care oricum nu avea niciun merit) din cauza ceții, domnul Ministru Dan Șova continuă să frizeze penibilul cu o serie de declarații încețoșate  legate de investițiile din Sebeș. Trist este că, de data aceasta, amestecă în jocurile iresponsabile ce caracterizează guvernarea socialistă a USL și numele unui investitor serios, de talie mondială.

Domnul Șova ne anunță că deschiderea fabricii Daimler de la Sebeș este un rezultat al acordului investițional pe care domnia-sa l-a semnat cu concernul german. Nimic mai fals! Acordul investițional pe care într-adevăr domnia-sa l-a semnat se referă la o investiție viitoare și nu la fabrica care a fost deschisă oficial săptămâna trecută. Mai mult decât atât, ajutorul de stat la care se referă domnul Șova vizează investiția viitoare, nu investiția care a fost deja inaugurată.

Departe de noi gândul de a-l acuza pe domnul Șova de minciună, pentru că altcineva s-a consacrat drept campion al minciunilor în guvernul din care domnia-sa face parte! Credem că este vorba doar de necunoaștere, incompetență și lipsă de responsabilitate. Chiar și așa însă, lucrurile sunt mult prea grave și reclamă demisia domnului Șova, care, încă o dată, preferă să se rătăcească în ceață.

Niciodată România nu va putea să fie o destinație pentru investițiile importante dacă miniștrii  responsabili de acest portofoliu sunt competenți doar în materie de Facebook!

Ion DUMITREL, prim-vicepreședinte al PDL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea