Rămâi conectat

Politică Administrație

Războiul gunoaielor din Aiud se tranşează în instanţă. Primul termen are loc în 15 ianuarie 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

groapa de gunoiPreşedintele PDL Aiud, Tiberiu Buduşan a readus în discuţie preţul scump al gunoiului menajer care trebuie să-l plătească atât persoanele fizice cât şi persoanele juridice din Aiud, în urma majorării cu 63%, din luna iulie a acestui an. 

Tiberiu Buduşan doreşte suspendarea hotărârii Consiliului Local al municipiului Aiud şi anularea ei, primul termen din instanţă fiind în 15 ianuarie. Preţul gunoiului s-a majorat cu 63% pe motiv că s-a închis groapa de gunoi din localitate şi trebuie transportat în Alba Iulia. Preşedintele organizaţiei PDL susţine că în Aiud nu s-a închis groapa de gunoi, iar cheltuielile nu sunt justificate şi maşinile schimbă mult prea des „câte un cauciuc”.

Consiliul Local al municipiului Aiud a aprobat în luna iulie a acestui an tarifele de salubrizare cerute de către unicul operator – SC Green Days SRL. Ca urmare a acestui act, fiecare persoană care are domiciliul în Aiud a trebuit să plătească pentru strângerea şi transportul gunoiului suma de 6,93 lei în loc de 4,23 lei, cât plătea până acum, iar agenţilor economici li s-a impus un tarif de 54,14 lei pentru metrul cub de gunoi, cu 15,72 lei mai mult decât până azi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Sălile de clasă ale Colegiului Militar Alba Iulia vor fi modernizate: Licitație de peste 800.000 lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Sălile de clasă ale Colegiului Militar Alba Iulia vor fi modernizate: Licitație de peste 800.000 lei lansată pe SEAP Ministerul Apărării Naționale, Unitatea Militară 01829 București, urmărește să achiziționeze mobilier în sălile de clasă ale Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”. Licitația de peste 800.000 de lei a fost publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea