Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: „Voie la colindat”! 28 de copii din Cugir şi Vinerea au fost cu colinda la ziarul Unirea

Tudor Stan

Publicat

în

Magia Crăciunului a sosit la ziarul Unirea odată cu Grupul „Mlădiţe cugirene”, format din 28 de copii ai Şcolii Generale nr. 3 Cugir şi ai Şcolii „Ion Mihu” din Vinerea, conduşi de prof. Ionela Popa.

Voci de îngeraşi pe acorduri de clopoţei au răsunat astăzi la redacţia ziarului Unirea. Grupul „Mlădiţe cugirene” din Cugir şi Vinerea, condus de către profesoara de muzică Ionela Popa, ne-au încântat cu trei colinde interpretate extrem de frumos, în întâmpinarea Sfintelor Sărbători de Crăciun. „I-ascultaţi voi ce dormiţi”, „Colo sus şi mai în sus” şi „Doi boieri bâtrâni” au fost colindele care ne-au umplut sufletele de bucurie. Colindele „Mlădiţei cugirene” au fost plătite cu portocale şi cornuri.

[nggallery id=907]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Au început înscrierile la Academia de Poliție: Peste 800 de locuri disponibile pentru viitorii ofițeri

Bera Larisa

Publicat

în

Au început înscrierile la Academia de Poliție: Peste 800 de locuri disponibile pentru viitorii ofițeri Joi, 18 iulie 2024, Ministerul Afacerilor Interne a anunțat începerea perioadei de înscriere la Academia de Poliție, potrivit unui comunicat. Citește și: Rezultate finale admitere Colegiu Militar 2024: Candidați admiși la Alba Iulia și locuri libere pentru transfer Dintre cele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea