Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Membrul trupei HI-Q, Mihai Sturzu, prezent la Alba Iulia, pentru o întâlnire naţională a tineretului social democrat

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele TSD Mihai Sturzu a venit astăzi la Alba Iulia pentru a participa la o întâlnire naţională a tineretului social democrat, la care sunt prezenţi aproximativ 30 de membri. Aceştia discută despre strategia politică pentru anul 2014, alegerile europarlamentare, precum şi despre proiecte politice din comunităţile rurale. Mihai Sturzu a susţinut o conferinţă de presă la sediul PSD Alba.

„Aceasta este ultima întâlnire pe acest an a şefilor de organizaţii. A trecut o luna si 11 zile de la congresul de la Braşov. Avem o conducere nouă şi ne pregătim pentru 2014, un an electoral important, în care TSD are şansa să arate că e motorul şi energia fiecărei campanii electorale. Vrem să ajutăm partidul la alegerile europarlamentare. Dorim ca PSD să fie 40% din opţiunile românilor. După 1 an si jumătate de guvernare ne bucurăm că românii au încredere în organizaţia partidului social democrat. Avem energie, entuziasm, o conducere nouă formată din oameni tineri şi energici”, a spus deputatul Mihai Sturzu, care consideră că „tineretul social democrat e cea mai puternică organizaţie politică de tineret din România. E deschisă către comunitate. TSD este soluţia principală la problemele care le au tinerii  în viaţa de zi cu zi”, conform acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea