Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Gicu Grozav încrezător în şansele de calificare ale României! Ce a declarat înaintea meciului cu Grecia

Dragoş Suciu

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Chiar dacă prima reprezentativă a României a pierdut primul meci din barajul de calificare al Campionatului Mondial din Brazilia 2014, în faţa Greciei, cu scorul de 3-1, Gicu Grozav crede că selecţionata lui Piţurcă poate întoarce rezultatul, astăzi, pe Naţional Arena, de la ora 21.00.

Într-o postare pe site-ul de socializare Facebook, Gicu însoţit de Alexandru Maxim cheamă suporterii la stadion pentru a fi alături de naţională. În mai puţin de două ore fotografia a strâns peste 330 de like-uri, o parte din internauţi fiind albaiulieni.

„Zâmbim!!! Noi nu ne-am pierdut speranţa!!! Vă rugăm deseară să fiţi alături de noi până la capăt iar noi promitem să ne dăm viaţa pe teren. Împreună Suntem CEI MAI PUTERNICI ! HAI ROMANIA !!! :X”, este postarea lui Gicu, preluată de pe site-ul de socializare Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena Volei Alba Blaj a învins Rapid București, scor 3-1 (25-17, 23-25, 25-18, 25-18), la prima reprezentație stagională în „Alba Blaj” Arena. Confruntarea contând pentru etapa a treia a Diviziei A1 a strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea