Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Toamna balurilor 2013, la Colegiul Economic din Alba Iulia: Boboci faimoşi, invitaţi speciali şi multe surprize

Dragoş Suciu

Publicat

în

Balul Bobocilor de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia va fi organizat în data de 8 noiembrie 2013 şi înainte cu 3 săptămâni, participanţii şi organizatorii pregătesc ultimele detalii, pentru ca cei aproximativ 600 de spectatori care vor fi prezenţi la Casa de Cultură a Sindicatelor să fie mulţumiţi de show.

Printre boboci se află şi Ricky, concurentul celebrei emisiuni de divertisment „Românii au Talent”, care a reuşit să impresioneze juriul şi publicul prin originalitatea şi prin  talentul pe care l-a dovedit „în paşi de dans”, ajungând până în semifinalele concursului. Talentatul boboc a recunoscut că nu-i va fi deloc uşor la bal în faţa colegilor care îşi doresc titlul cel mare cu orice preţ. Boboacele au venit dezinhibate la şedinţa foto organizată de Ziarul Unirea şi au spus că lupta a început de acum, pentru titlul de Miss Boboc 2013.

„Sperăm să păstrăm tradiţia şi să avem unul dintre cele mai frumoase baluri. Juriul va fi competent şi imparţial, iar cei mai buni vor câştiga şi titlul de Miss şi Mister. Participanţii s-au prezentat foarte bine la repetiţii şi sunt convins că se vor descurca de minune şi pe scenă”, ne-a declarat Robert Mărginean, preşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor de la Liceul Economic.

La concursul organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor, invitatul special este Djay Rareş, care va fi şi anul acesta „gazda” balurilor din Alba Iulia. În Club Stage, formaţia Deepcentral va întreţine atmosfera până în zorii zilei.

Cu aproximativ 10 zile înaintea balului, Ziarul Unirea vă va face cunoştinţă cu participanţii, iar concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister Popularitate Ziarul Unirea, dar şi un premiu surpriză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant În perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina va fi sărbătoare. Toate drumurile titanilor șoselelor din țară și din străinătate, pasionați de camioane modificate, vor conduce către capitala de suflet a României, la Alba Iulia, acolo unde se va scrie istorie cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea