Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Industria Galda de Jos, liderul Ligii a IV-a, după victoria categorică de la Vinţu de Jos

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

După primele 7 etape Industria Galda de Jos conduce Liga a IV-a cu 18 puncte, la un punct diferenţă de Arena Alba Iulia, o altă echipă care „trage” la promovare.

Galda de Jos a câştigat categoric la Vinţu de Jos, scor 4-0 (2-0), în faţa a aproximativ 400 de suporteri ai echipei locale. Scorul a fost deschis de Chirilă în minutul 8, pentru ca Baghiu (26) să mărească avantajul. Golul lui Cernea din minutul 61 prevestea o victorie categorică a oaspeţilor, pentru ca Neag (88) să închidă tabela cu un şut din marginea careului, la colţul lung.

La finalul meciului antrenorul găldenilor s-a arătat foarte mulţumit de jocul echipei sale „A fost chiar mai uşor decât credeam. Efortul băieţilor este de apreciat. Au făcut un meci extraordinar”, a afirmat acesta.

Iată cele două distribuţii:

Mureşul (antrenor Gheorghe Medrea): Roman – N. Barb, Agripini, Javla, Sîrbu, A. Lăcătuş, Fleaca, Răcătăian, Fîntînă, Mitea Albu

Industria (antrenor Alin Hancăş): Ştef – Cr. Ivaşcu, Vîntu, Morariu, Căt. Ivaşcu, M. Chirilă, R. Lungu, P. Medrea, Cioară, Cernea, Baghiu.

Imagini de la meci:

[nggallery id=439]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea