Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria premiază cu 8000 de lei cele mai frumoase standuri agricole

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Duminică, 18 septembrie, de la ora 10.00, în Piaţa Mare Agroalimentară va avea loc cea de a XI-a ediţie a manifestării „Bogăţiile toamnei”, unde Primăria Blaj îi aşteaptă pe producătorii agricoli din zona municipiului să îşi etaleze recolta anului 2011 pe standurile ce vor fi amenajate în acest scop. În jurul orei 12.00, producătorii agricoli cu cele mai reuşite standuri de prezentare, dar care au şi o prezenţă activă în Piaţa Agroalimentară vor primi premii în valoare totală de 8000 de lei, până acum fiind înscrişi în concurs 38 de fermieri din Blaj şi împrejurimi. Manifestarea organizată de Primăria Blaj va mai cuprinde un spectacol folcloric şi tradiţionalele degustări de must şi vin.
Pe scena amplasată în aer liber vor urca printre, alţii grupul folcloric „Doina Blajului” cu soliştii Reta Rus, Ina Todoran, Dorin Pintea şi Nicu Stângaciu, grupul folcloric „Obârşia” Blaj şi ansamblul „Augustin Bena” Alba.
„Producătorii agricoli se laudă cu o recoltă bogată în acest an, iar eu sper ca preţurile practicate de aceştia să fie unele atractive. În plus, atmosfera va fi una de sărbătoare. Toate acestea sunt argumente pe care mă bazez pentru a petrece o zi deosebită cu ocazia evenimentului tradiţional al toamnei, la Blaj”, a declarat primarul Blajului, Gheorghe Rotar.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din Măgina, municipiul Aiud,au fost avertizați vineri seara, în jurul orei 22.00, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. Citește și: Camere video montate pe Transfăgărăşan pentru a-i prinde pe cei care hrănesc urșii. Amenzi uriașe pentru cei care dau mâncare animalelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea