Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO: Şcoala Postliceală „Med Farm-Speranţa Cugir” şi-a deschis porţile

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Marţi, 17 septembrie, la Şcoala Gimnazială „Singidava” Cugir s-au deschis cursurile şcolii postliceale, în domeniul Sănătate şi asistenţă pedagogică, nivel 3 avansat, calificarea: asistent medical de farmacie şi asistent medical generalist, cursuri realizate de Fundaţia „Rad Med Speranţa Tg. Mureş.

Deschiderea inaugurală a avut loc în prezenţa directorului şcolii, dr. în Farmacie, Ioan Rad- prof. gradul I la Facultatea din Tg. Mureş şi a directorului adj. de la Şcoala Gimnazială „Singidava”, prof. Gabriela Lupu.

La festivitatea de începere a noului an şcolar, profesorul Ioan Rad a ţinut să le reamintească celor 37 de cursanţi că după finalizarea studiilor, oportunităţile de încadrare sunt: farmacie, cabinet medic de familie, clinici private, spital la diferite secţii: interne, neurologie, chirurgie, cardiologie, ortopedie, încadrare la farmacii, la fabrici de medicamente şi depozite farmaceutice.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Posibilităţi de lucru în străinătate. După cum ne-a declarat profesorul Rad, şcoala postliceală este încă deschisă pentru înscrierea în anul de învăţământ 2013-2014 şi a altor persoane care încă n-au reuşit să să se decidă, sau n-au avut timpul necesar pentru înscriere şi pe care îi aşteaptă la localul instituţiei de pe strada Ghe. Asachi. (C. P.)

[nggallery id=275]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO| „Bătălia pentru Singidava”, spectacol de reconstituire istorică pe esplanada din fața Catedralei Ortodoxe din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Bătălia pentru Singidava”, spectacol de reconstituire istorică pe esplanada din fața Catedralei Ortodoxe din Cugir Sâmbătă, 25 mai, pe esplanada din fața Catedralei Ortodoxe din Cugir, a avut loc un spectacol de reconstituire istorică intitulat „Bătălia pentru Singidava”. Organziatorii evenimentului au fost Primăria și Consiliul Local Cugir, Centrul Cultural „Valentin Uritescu” Cugir, Asociația „Dacii Singidavei” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea