Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Incendiu la magazia unei gospodării din Bistra. Intervenția pompierilor a salvat bunuri de 30.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pichetul de pompieri Cîmpeni a fost solicitat să intervină ieri, la ora 15.14, în loc. Durăşti, com. Bistra pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (magazie), proprietatea lui S.A.

Potrivit ISU Alba, „pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii. Ca urmare a incendiului au ars anexa gospodărească confecţionată din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp şi unelte pentru grădinărit.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pagubele produse se ridică la circa 5.000 lei, iar cele salvate la aproximativ 30.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă jarul căzut dintr-o sobă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 18 mai 2024, în Transilvania și la munte: Zile ploioase, urmate de caniculă, de la mijlocul lunii. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 18 mai 2024, în Transilvania și la munte: Zile ploioase, urmate de caniculă, de la mijlocul lunii. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni Meteorologii anticipează o încălzire considerabilă a temperaturilor, ajungând până la 28 de grade Celsius după 15 mai. De asemenea, se așteaptă ploi abundente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea