Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Șahistul albaiulian Mihnea Costachi, pe podium la Miercurea Ciuc

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihnea Costachi & Marius CeterasJuniorul albaiulian Mihnea Costachi (13 ani) a încheiat seria turneelor de vara cu o nouă clasare pe podium la un turneu de seniori.

 Aflat la a XVI-a editie, turneul “Bancpost Open” Miercurea Ciuc a reunit la start 44 de jucatori care s-au infruntat pe parcusul a 9 runde in sistem elvetian. Cu 6 victorii, 2 remize si o singura infrangere impotriva maestrului international Daniel Baratosi, castigatorul turneului, sahistul legitimat la CSU Alba Iulia a acumulat 7 puncte, rezultat ce i-a adus clasarea pe locul 3, o norma de candidat de maestru , 16 puncte ELO si un premiu de 400 lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit maestrului de șah Marius Ceteraș, chiar a doua zi dupa incheierea turneului de la Miercurea Ciuc, Mihnea a luat startul in turneul de sah rapid organizat la Lazarea (jud.Harghita) cu ocazia zilelor comunei. Avand exact acelasi parcurs ca la turneul anterior, cu 6 victorii, 2 remize si o infrangere, Mihnea Costachi s-a clasat pe locul 4 din cei 94 (!) de participanti. Si acest turneu a fost castigat de maestrul international Daniel Baratosi (CSU Ploiesti).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea