Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier în Alba, pe DJ 106 – un autoturism a fost lovit de o autoutilitară

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

accident5555Un autoturism care se deplasa pe direcția Daia – Sebeș a fost lovit luni după-amiază de o autoutilitară. Accidentul s-aprodus la kilometrul 2 de pe DJ 106.

În urma impactului o persoană a fost rănită. În zonă traficul a fost blocat pe parcursul cercetărilor.

UPDATE: În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că M.A., de 37 de ani, din Teleorman, aflat la volanul unei autoutilitare marca MAN, angajat la una dintre firmele care lucrează la autostradă, nu a acordat prioritate în momentul în care a ajuns la intersecția din zonă (semnalizată cu indicatorul ”Oprire”) și a lovit autoturismul Dacia Logan, condusă de S.D., de 23 de ani, din Ighiu. Un alt tânăr, pasager în Logan – R.A.L., de 24 de ani, a suferit un ”politraumatism cervical și toracic”, fiind necesară internarea în spital pentru tratament de specialitate.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate remarcabile pentru ISU Alba: Popa Ioan și Avram Mihai au obținut locul I, la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”

Bera Larisa

Publicat

în

Rezultate remarcabile pentru ISU Alba: Popa Ioan și Avram Mihai au obținut locul I, la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier” Patru pompieri din cadrul ISU Alba au participat în cursul acestor zile la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”, care a reunit aproape 100 de salvatori militari din 28 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea