Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un angajat al Primăriei Alba Iulia a murit în carnagiul produs duminică la Stejeriş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Mircea Brânzan, angajat la Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Alba Iulia, şi-a pierdut viaţa duminică după-amiază într-un groaznic accident rutier produs pe DN1, pe raza localităţii Stejeriş din judeţul Cluj. Accidentul s-a soldat cu cinci morţi şi trei persoane rănite. Mircea Brânzan, de 46 de ani, se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan, în care se aflau soţia şi fiica sa, venind dinspre Cluj spre Alba. Într-o curbă periculoasă, o maşină marca Renault condusă de un şofer de 47 de ani, din Câmpia Turzii, a derapat din cauza vitezei şi a carosabilului umed şi s-a izbit frontal de maşina condusă de Brânzan.
Patru persoane aflate în Renault (şoferul şi cele trei surori ale sale) şi şoferul Loganului au decedat. Soţia lui Brânzan, din Logan, a suferit răni grave şi se află internată în spital. De asemenea, fiica acestuia a fost rănită grav, iar o prietenă a acesteia, de 17 ani, a fost rănită foarte grav.
În urma impactului frontal, deosebit de puternic, resturi din ambele autoturisme au fost împrăştiate pe câteva zeci de metri, pe DN 1. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

13-21 iulie 2024 | PROGRAMUL Târgului de Fete de pe Muntele Găina: Târgul meșterilor tradiționali, spectacol folcloric, ateliere, concert DAMIAN & BROTHERS și foc de artificii

Ziarul Unirea

Publicat

în

13-21 iulie 2024 | PROGRAMUL Târgului de Fete de pe Muntele Găina: Târgul meșterilor tradiționali, spectacol folcloric, ateliere, concert DAMIAN & BROTHERS și foc de artificii Târgul de Fete de pe Muntele Găina are loc în periaoda 13-21 iulie 2024. Din program fac parte târgul meșterilor tradiționali, spectacole folclorice, ateliere, concert extraordinar DAMIAN & BROTHERS, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea