Rămâi conectat

Sport

LPS Alba Iulia – aproape campioană naţională la baschet feminin Under 17!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia foarte aproape să devină matematic noua campioană naţională la baschet feminin Under 17! Echipa condusă de George Lăncrănjan are trei victorii din tot atâtea jocuri în turneul final de la Tg. Mureş după ce a învins astăzi principala contracandidată CSŞ Bega Timişoara, scor 61-51 (21-8, 18-19, 8-8, 14-16). Echipa lui George Lăncrănjan este la un mic pas de a cuceri primul titlu la sporturile pe echipă din istoria municipiului albaiulian, o performanţă remarcabilă.

Punctele au fost marcate de Sica Cuzic – 27 (cu siguranţă va fi desemnată MVP-ul turneului), Iulia Taltabeţ – 12, Andreea Beldian – 10, Emilia Gherman 7, Alice Bîrsan – 5.

Sunt şanse foarte mari să sărbătorim în această după-amiază parafarea unui rezultat extraordinar. Mai trebuie să aşteptăm câteva ore, pentru ca totul să fie parafat şi matematic„, a declarat George Lăncrănjan, secundul lui Popv la echipa de senioare, el refuzând recent o propunere de a prelua lotul Under 18 al României.

Tinerele jucătoare din Cetatea Marii Uniri mai trebuie să aştepte terminarea partidei din această după-amiază dintre Sirius Tg. Mureş şi CSŞ Sibiu pentru a sărbători, în condiţiile în care mai au joc mâine cu Sibiul, meci care n-ar mai conta.

Din această formaţia, Beldian, Cuzic şi Gherman vor cooptate în lotul CSU Alba Iulia în campionatul viitor. Cele trei, împreună cu Bîrsan şi Taltabeţ au fost recent medaliate cu argint, împreună cu antrenorul George Lăncrănjan, la faza finală a ONSS la baschet feminin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea