Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Și-a găsit soțul de 69 de ani, spânzurat în șura gospodăriei din Almașu Mare

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, poliţiştii Postului de Poliţie Almaşu Mare au fost sesizaţi de către membrii unei familii din comuna Almaşu Mare, cu privire la faptul că l-au găsit pe P.I., de 69 de ani, din comuna Almașu Mare, spânzurat.

Potrivit IPJ Alba, “echipa operativă deplasată la faţa locului au identificat victima, iar in primele cercetări efectuate a rezultat că miercuri dimineaţa, aceasta s-a deplasat în şura locuinţei sale şi s-a spânzurat cu o frânghie de una din grinzi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La examinarea sumară a cadavrului nu au fost descoperite urme de violenţă, iar în urma efectuării necropsiei de către medicul legist s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă şi a fost cauzată de asfixia mecanică prin spânzurare.”

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea