Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Metalul Aiud obţine prima victorie din retur, în derby-ul subsolului cu Energia Săsciori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Lanterna roşie” Metalul Aiud a realizat întâia victorie din 2013, în etapa a 24-a a Ligii a IV-a, în derby-ul suferinţei cu Energia Săsciori, apropiindu-se la un singur punct de penultima poziţie. Tot în etapa de astăzi, în derby-ul de sub Drăgana, CSO Cugir şi-a asigurat titlul de campioană a judeţului, matematic, pe terenul concitadinei FC Cugir, învingând cu 4-2.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Rezultate: Metalul Aiud – Energia Săsciori 2-1 (2-0): A. Bălan (5), R. Andone (18, penalty)/ I. Munteanu (67). Vizitatorii au avut pe portarul M. Morariu eliminat în actul secund şi au reuşit să marcheze, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. „Aşteptam demult să câştigăm un joc. A fost un succes muncit, o victorie grea, obţinută după multă muncă. În actul secund am căzut, am suferit. La faza respectivă, cu ofsaidul nu mă pot pronunţa, întrucât eram în teren„, a afirmat Radu Andone.

*Faur revoltat pe asistentul V. Dărămuş!

Antrenorul oaspeţilor, Ioan Faur a acuzat vehement maniera de arbitraj în acest meci. „La Aiud fotbalul nu s-a jucat pe teren, arbitrul asistent Vasile Dăremuş a decis rezultatul. Şi-a bătut joc de munca unei echipe, nouă ne-a anulat un gol, tot  el semnalizând şi lovitura de pedeapsă împotriva noastră„, a explodat tehnicianul Energiei.

*Sportul Sebeş – Olimpia Aiud (3-0): M. Ţoţonea (13), Diaconu (36), Haiduc (45+1).

Diferenţa de scor este înşelătoare, după aspectul jocului în prima repriză, când şi adversarii ne-au pus probleme. După pauză, meciul n-a avut istoric, iar noi avem drept obiectiv să terminăm pe poziţia secundă„, a spus antrenoRul jucător Daniel Stănilă.

*CS Ocna Mureş – Dalia Sport Daia 3-2 (0-2): A. Gherman (60), T. Cristea (85), Raţiu (90+1)/ G. Jurcă (3), Bişboacă (33). Meci cu spectaculoasă răsturnare de situaţie după pauză şi o victorie ocnamureşeană obţinută în prelungiri, dintr-un penalty contestat de antrenorul Doru Oancea. „Sunt foarte supărat, eu spun că nu trebuia dictat penalty, mâna apărătorului fiind lipită de corp. A doua repriză am evoluat slab şi, pe acest fond, arbitrajul a influenţat derularea ostilităţilor„, a declarat antrenorul Doru Oancea.

*FC  Cugir – CSO Cugir 2-4 (2-2): Şumuţiu (23), Rancea  (34) / Cârstean (13, 41), Şuteu (50, 70).

*duminică, 28 aprilie, ora 17.00: Inter Ciugud – Performanţa Alba Iulia (0-1), Arena Alba Iulia – Viitorul Sântimbru (3-1), Rapid Teiuş – Arieşul Apuseni Baia de Arieş 3-0 (la „masa verde”, 4-1), Cuprirom Abrud – stă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea