Rămâi conectat

Actualitate

Mădălina Ivaşcu, elevă a clasei de actorie din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, a obţinut locul I la Festivalul CREDO de la Blaj

Alexandra Mates

Publicat

în

Sâmbătă, 20 aprilie, la Blaj, a avut loc cea de-a IX-a ediţie a Festivalului –concurs de poezie şi muzică religioasă CREDO, în organizarea ASTRA- Despărţământul Timotei Cipariu. La ediţia din acest an Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba a participat, în calitate de partener al evenimentului, cu clasa de actorie nou înfiinţată în cadrul instituţiei şi cu o expoziţie de icoane.

 Deşi se află abia în primul an de activitate, clasa de actorie din cadrul Centrului de Cultură Augustin Bena Alba coordonată de prof. Viorel Cioflică, a reprezentat cu cinste instituţia în cadrul secţiunii de reciatare a festivalului-concurs, unde eleva Mădălina Ivaşcu a obţinut atât premiul I cât şi un premiu special al juriului.

 De o largă popularitate s-a bucurat şi vernisajul expoziţiei ,,Icoane pe sticlă,, realizată de elevii clasei de pictură din cadrul centrului, clasă coordonată de prof. dr. Ioana Raica, cea care a prezentat expoziţia alături de prof. univ. dr. Aurel Dumitru de la Facultatea de arte din Oradea.

 Felicitări Mădălina Ivaşcu, felicitări şi profesorilor coordonatori pentru efortul depus. Mult succes în continuare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Structura anului școlar 2024-2025: Când încep cursurile în toamnă și câte zile de vacanță vor avea elevii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Structura anului școlar 2024-2025: Când încep cursurile în toamnă și câte zile de vacanță vor avea elevii Structura anului școlar 2024 – 2025 este similară cu cea a anului trecut. Ea este organizată în continuare pe module și săptămâni de cursuri. Anul școlar 2024-2025 va avea 5 module, separate de 5 vacanțe. Potrivit informațiilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea