Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ȘIBOT: Tânăr reținut pentru furt dintr-un magazin – a profitat de neatenția vânzătoarei și a sustras 9.000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Şibot l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt dintr-un magazin, faptă în legătură cu care au fost sesizaţi în dimineaţa zilei de 21 martie.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în seara zilei de 20 martie, în jurul orelor 21.30, C.N., de 17 ani, din Şibot, a pătruns în incinta unei societăţi comerciale cu punct de lucru în comuna Şibot, de unde, profitând de neatenţia vânzătoarei, a sustras suma de 9.382 lei dintr-un automat de plată a facturilor la utilităţi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50% iar faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acțiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracționale a suspectului şi recuperarea integrală a prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea