Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Elena Udrea vine la Alba Iulia pentru a-i convinge pe democrat-liberalii din județ să o aleagă ca președinte al PDL

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, va fi prezentă la Alba Iulia vineri, 1 martie, la Hotel Parc unde, începând cu ora 17.30, își va prezenta moțiunea cu care candidează la președinția PDL.

Prin moțiunea intitulată „Noul PDL- O nouă Românie”, deputatul democrat-liberal îşi propune un plan de înnoire a PDL. Fostul ministru al Dezvoltării și Turismului își propune „să scoată partidul din birouri şi să îl readucă printre oameni, în stradă„, să reconecteze PDL cu electoratul său activ şi să-l readucă la guvernare în 2016.

Deși, cu siguranță va fi primită cu simpatie de democrat-liberalii din județ, Udrea are o misiune destul de grea la Alba Iulia unde, în afară de deputatul Clement Negruț, liderii importanți ai partidului și-au declarat susținerea pentru Vasile Blaga, unul dintre contracandidații săi la alegerile ce vor avea loc în data de 23 martie în cadrul Convenţiei PDL.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Municipiului Alba Iulia în programului Intelligent Cities Challenge: Proiect susținut de Comisia Europeană, pentru ajutarea orașelor la tranziția verde

Bogdan Ilea

Publicat

în

Municipiului Alba Iulia în programului Intelligent Cities Challenge: Proiect susținut de Comisia Europeană, pentru ajutarea orașelor la tranziția verde Provocarea Orașelor Inteligente (ICC) este o inițiativă a Comisiei Europene menită să sprijine orașele europene în tranziția lor către economii locale mai verzi și digitale, prin intermediul Parteneriatelor Verzi Locale (Local Green Deals). ICC ajută orașele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea