Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident grav pe DN7, la Balomiru de Câmp. Un pieton lovit în plin de un autoturism

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav s-a petrecut în această dimineață, pe DN7,  în jurul orei 9.30, la Balomiru de Câmp, în urmă căruia un tânăr de 25 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis a fost acroșat de un autoturism care circula regulamentar.

Condițiile meteorologice au concurat la producerea evenimentului rutier, întrucât ceața densă a afectat vizibilitatea șoferului implicat în accident, acesta intrând în plin în victimă. Conducătorul auto se deplasa în direcția Sebeș – Orăștie la momentul impactului.

O ambulanță care a ajuns imediat la locul accidentului l-a transportat pe bărbatul rănit la spital. Acesta a suferit leziuni multiple la nivelul capului.

Circulația auto în zonă a fost restricționată de polițiști până la finalizarea cercetătii de la fața locului.

UPDATE raport IPJ Alba: La data de 20.11.2012, ora 0919, pe DN7, km 346+400 metri, în afara localităţii Balomir, judeţul Alba, S.R.W., de 24 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, în timp ce s-a angajat în traversarea drumului public, prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de Adrian M., de 29 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma accidentului, pietonul a fost rănit grav şi a fost transportat la Spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale iar o femeie de 29 de ani, din Aiud, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea