Rămâi conectat

Sport

FC Unirea Alba Iulia a predat „lanterna roşie”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Nu-i o supriză fotbalistică furnizată de „alb-negri”, FC Unirea Alba Iulia nu s-a trezit din pumni şi a câştigat după o îndelungată perioadă de criză, nici nu a înscris după 6 runde de sterilitate. Cele trei puncte luate la „masa verde” cu FC Silvania Şimleu Silvaniei, situaţie coroborată cu rezultatele favorabile din etapa a 27-a (ACU Arad, Mureşul Deva şi FC Argeş au pierdut) au făcut ca echipa din Cetatea Marii Uniri să predea „lanterna roşie” deţinută de 13 runde (de la finalul anului trecut) şi să urce pe poziţia a 13-a, prima neretrogradabilă din seria vestică. „Mă aşteptam să se respecte calculele hârtiei. Până la urmă, noi suntem problema, nu ce fac contracandidatele. Trebuie să câştigăm următoarele două jocuri acasă cu ACS MU Poli Iaşi şi UTA Arad, să facem 6 puncte pentru a ne salva”, a comentat „principalul” Gabriel Rotaru.
lPe teren „amical” a pierdut cu FC Hunedoara
Sâmbătă, pe teren, divizonara secundă a pierdut jocul de verificare de pe „Cetate” cu formaţia de lângă furnale (locul 4 în Seria a 5-a a eşalonului terţ), goluri marcate de M. Oprea (23), S. Mureşan (47), respectiv Creţu (22), Ilaş (33), Şandor (52), FC Hunedoara (la care a evoluat şi albaiulianul P. Păcurar) conducând de fiecare dată. Fără Ad. Câmpean, Boboc şi D. Militaru (învoiţi), Y. Camara, C. Cristea, M. Pistol, Bălaş (probleme medicale), garnitura uniristă a fost alcătuită din Pascal – Cl. Oara, Ciofu, G. Ivan, Al. Giurgiu – Spătaru, Pleniceanu, Al. Filip, M. Oprea – S. Mureşan (o bună evoluţie), N. Stanciu, mai intrând în actul secund Bâlu, Potopea, G. Croitoru, Vasinca. „Sunt nemulţumit de rezultat, pentru că nu-i normal să pierzi când dai două goluri. A fost o săptămână încărcată fizic şi au lipsit destul de mulţi echipieri”, a conchis „Roti”.
lBodolan – exclus din lot
Atacantul Mihai Bodolan a fost exclus din lot de principalul albaiulienilor pentru „motive disciplinare, face tot timpul ce nu trebuie”, conform declaraţiei lui Rotaru, care spune că decizia reprezintă un semnal de alarmă tras şi pentru ceilalţi echipieri: „Mai sunt şi alţii vizaţi, n-are sens să ne încurcăm, o să rămână doar cei care vor cu adevărat să pună umărul”
lContracte plătite de la sponsorul RMGC
Sponsorul echipei uniriste SC Roşia Montană Gold Corporation a virat recent în conturile clubului suma de 25.000 euro, utilizată pentru achitarea contractelor pentru luna martie. În această săptămână vor reveni la antrenamente internaţionalii Fabian Himcinschi (se aşteaptă concretizarea transferului la AEK Atena), Eduard Schuller şi Vlad Ignat. Ultimul a terminat cu România Under 16 pe locul al treilea la Cupa FMF, turneu disputat în Moldova, după 0-0 cu Azerbaidjan şi 2-0 cu Lituania, jocuri în care portarul unirist a fost titular (primul meci pierdut 0-1 cu ţara gazdă).
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: CSU Alba Iulia l-a prezentat pe antrenorul Alin Minteuan și obiectivele din viitorul sezon! „Vrem să ridicăm ștacheta”, a spus Minteuan

Dan HENEGAR

Publicat

în

La al treilea an consecutiv petrecut pe a treia scenă fotbalistică, CSU Alba Iulia ridică ștacheta, după ce sezonul precedent a evoluat în play-off. Formația universitară l-a adus antrenor principal pe clujeanul Alin Minteuan, care a fost prezentat astăzi, oficial, în cadrul unei conferințe de presă. Rectorul Daniel Breaz a anunțat obiectivele echipei în următorul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea