Rămâi conectat

Curier Județean

Trei persoane au fost rănite în accidente rutiere

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

*Miercuri, 11 mai, la ora 16,42, pe DN 7, în afara localităţii Vinţu de Jos, D.A.S., de 23 de ani, din Sebeş, în timp ce se deplasa pe partea dreaptă a carosabilului, a fost surprins şi accidentat de o autoutilitară condusă de un cetăţean german, în vârstă de 59 de ani. În urma accidentului tânărul a suferit leziuni grave rămânând internat în spital.
*În aceeaşi zi, la ora 13,37, pe strada Alexandru Ioan Cuza, din Alba Iulia, M.L.D., de 56 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism din cauza neatenţiei a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 32 de ani, din Alba Iulia. După impact, a fost proiectat într-un alt autoturism care circula în spatele autoutilitarei, condus de un bărbat de 29 de ani, din Aiud. În urma accidentului M.L.D. a fost rănit uşor.
* Tot miercuri, la  ora 10.55, o femeie de 30 de ani, din Petreşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazul din localitate, a surprins şi accidentat un băiat de 9 ani. Băiatul s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nemarcat şi nesemnalizat, prin spatele unui autoturism aflat în intersecţia străzii M. Viteazul cu strada 1 Mai. În urma accidentului minorul a suferit escoriaţii nivelul gambei drepte, fiind transportat la Spitalul municipal Sebeş, fără a fi necesară internarea sa. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

PENSII 2024 | LISTĂ: Veniturile nepermanente luate în considerare la recalcularea pensiilor

Bera Larisa

Publicat

în

PENSII 2024 | LISTĂ: Veniturile nepermanente luate în considerare la recalcularea pensiilor Pe măsură ce pensionarii din România așteaptă cu interes detalii despre recalcularea pensiilor și eventualele creșteri, Casa Națională de Pensii Publice oferă informații importante despre veniturile nepermanente incluse în acest proces. Citește și: Noua lege a Arhivelor Naționale adoptată tacit: Casa Națională de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea