Rămâi conectat

Actualitate

Grădină din Crăciunelu de Jos prădată de 3 bărbați din Bucerdea Grânoasă. Aceștia au furat 100 de kg de ardei gras

Bogdan Presecan

Publicat

în

Duminică 26 august, la orele 19.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui furt de legume dintr-o gradină din localitatea Crăciunelu de Jos, județul Alba.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă de polițiști care în urma cercetărilor a identificat principalii suspecți de furt, aceștia fiind B.A. de 24 de ani, D.G. de 37 ani și S.G. de 39 de ani, toți trei din localitatea Bucerdea Grânoasă, județul Alba. Cei doi au pătruns în grădina de zarzavat și au sustras aproximativ 100 de kg de ardei gras și gogoșari, pe care apoi le-a vândut.

Faţă de cei trei suspecți a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de  furt calificat iar certările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

foto arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori Potrivit Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, minorii – cetățeni români pot trece granițele țării doar dacă dețin un document de călătorie valabil. Minorul însoțit de ambii părinți poate ieși doar cu pașaportul sau cartea de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea