Rămâi conectat

Curier Județean

Voinţa Sibiu – FC Unirea Alba Iulia 1-1 (1-0), într-un meci amical

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voinţa Sibiu a remizat în această dimineaţă, scor 1-1 (1-0) cu FC Unirea Alba Iulia, golul fostei prim-divizionare fiind înscris de ex-uniristul D. Tătar (31), egalarea fiind reuşită de I. Barna (68).

Stelian Gherman a mizat pe formula: Pascal – Schuller, Potopea, Bumbac, Bucurică – Istrate, M. Oprea, M. Găldean (revenit la echipă), M. Petrescu – Cl. Oară, Benga, mai intrând Fulea, Al. Man, N. Găldean, R. Moga, Coţolan, I. Barna (fost în Spania în ligile inferioare), Rakoczi (în probe, nereţinut). Au lipsit din motive medicale Negură, S. Mureşan, I. Stan, A. Ianc, Contor.

Uniriştii au înregistrat un egal, după două victorii consecutive 2-0 cu FCM Tg. Mureş şi CSO Cugir. Returul acestui joc de verificare va avea loc sâmbătă, 25 august, ora 10.00, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia.

Foto Ovidiu BOICA, Tribuna Sibiului

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge!

Unirea Ziarul

Publicat

în

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge! Un bărbat din Alba Iulia care a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea