Rămâi conectat

Actualitate

Violență conjugală aplanată de jandarmi într-un local din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Sâmbătă, 4 august a.c., un echipaj de jandarmerie a intervenit la un local situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Alba Iulia şi a aplanat un conflict în care erau implicaţi doi soţi.

Pe numele bărbatului au fost efectuate actele premergătoare cercetării penale.

Incidentul a avut loc în jurul orei 21.30 şi a fost semnalat prin apel la 112. Din verificările efectuate la faţa locului a reieşit faptul că domnul I. Cornel, în vârstă de 28 de ani şi-a îmbrâncit şi lovit de mai multe ori soţia, provocându-i leziuni pentru care femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Motivul divergenţelor dintre cei doi se pare că îl constituie reproşurile soţiei legate de faptul că de mai mult timp nu a “mai primit nicio dovadă de iubire” din partea soţului, drept pentru care l-a înştiinţat că “va pleca la altul”.

Cei doi soţi împreună cu martorii la eveniment au fost conduşi la sediul Jandarmeriei Alba unde, pe numele domnului  I. Cornel au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea  infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările în cauză vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea